Uppskattad föreläsning med Sandra Dahlén

Alla elever på ÖG fick en föreläsning med Sandra Dahlén tisdagen den 2:a februari 2016. Temat var sex och samlevnad. Sandra önskade att alla hade med sig penna och papper, och eleverna skrev ned många frågeställningar under föreläsningen.

Föreläsningen blev uppskattad! Här är några av de positiva omdömen som eleverna lämnade efteråt:

”Hon gjorde allt relaterbart och föreståligt”
”Skämten”
”allt!”
”hennes entusiasm och energi, samt bra info”
”Den riktade sig till ungdomar”
”Hon gjorde det på ett roligt sätt!”
”Att hon pratade om sex och kärlek på ett avklätt och icketabulagt sätt. Att hon också pratade om skillnaden hur tjejer och killar blir bemött när det gäller sex och kärlek. Jag gillade också hur hon inkluderade homosexuella.”

Tack Sandra!
Hoppas vi ses igen, hälsar ÖG.